Veelgestelde vragen

Vind hieronder de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Vul dan hier het contactformulier in.

De online Gezond & Zeker week is toegankelijk voor ergocoaches, veiligheidscoaches, aandachtsvelders agressie en alle andere functionarissen fysieke belasting en agressie in zorg en welzijn. Ook voor arbocoördinatoren, beleidsmedewerkers en P&O functionarissen, preventiemedewerkers etc. is de Gezond & Zeker Innovatiedag erg interessant. Ben jij ook betrokken bij de preventie van fysieke belasting en agressie in jouw organisatie? Meld je dan nu aan!

Alle workshops in de Gezond & Zeker week 2021 vinden online plaats. Je kunt ze dus gewoon volgen vanuit je eigen werkplek of huis. Het enige dat je nodig hebt is een pc of laptop met een werkende internet-verbinding en geluid. Alle trainingen, indien anders vermeld, vinden plaats via Zoom. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een bevestigingsmail. Een aantal dagen voor de training ontvang je van ons de Zoom link. Klik op het moment dat de training start op de link, en je komt vanzelf in de workshop. Voor een uitgebreide Zoom handleiding klik je hier

Zorg ervoor dat je een goed werkende internetverbinding hebt en dat het geluid van je laptop of pc het goed doet. Zet jezelf meteen op mute zodra je een training binnenkomt. Dit voorkomt dat iedereen door elkaar gaat praten. Gaat het beeld wat schokkerig? Zet dan je eigen camera uit. Dit helpt vaak voor een betere internetverbinding. Voor een uitgebreide Zoom handleiding klik je hier.

De online workshops worden na afloop niet op de website geplaatst. Voor zover beschikbaar zullen de powerpoint-presentaties wel beschikbaar worden gesteld.

Zodra het weer mogelijk is, organiseren we vanuit Gezond & Zeker weer de landelijke Innovatiedag. Je kunt de Innovatiedag alvast in je agenda zetten: we hopen elkaar op 1 november 2021 weer te kunnen zien in het NBC in Nieuwegein. 

De kosten voor deelname aan de online Gezond & Zeker week bedragen € 20. Voor dit bedrag kun je 3 workshops kiezen en krijg je toegang tot de NetwerkApp, waar je contact kunt leggen met workshopleiders, andere deelnemers en standhouders. Gezond & Zeker is een initiatief van de regionale werkgeversverenigingen verenigd in RegioPlus (www.regioplus.nl).

Neem hiervoor contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

Neem hiervoor contact op met het congresbureau via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24

Als je je nog niet eerder hebt geregistreerd bij Gezond & Zeker, gebeurt dit automatisch aan de hand van je inschrijving voor de Innovatiedag – Online event. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Kijk hier voor meer informatie over registratie en ons privacybeding.

Je kunt je e-mailadres wijzigen met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Je kunt je uitschrijven voor de Gezond & Zeker nieuwsbrief met behulp van de link die onderaan iedere Gezond & Zeker nieuwsbrief staat.

Vragen over de online Gezond & Zeker week 2021? Mail info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of bel 030 – 275 96 24.

Wil je als standhouder deelnemen aan deze online Gezond & Zeker week, dan kun je contact opnemen via info@gezondenzekerinnovatiedag.nl of telefonisch via 030 – 275 96 24.

Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen?

Vragen over je registratie, workshopindeling, betaling etc. stuur je naar info@gezondenzekerinnovatiedag.nl. Inhoudelijke vragen over Gezond & Zeker kun je richten aan info@gezondenzeker.nl.

Heb je ons al gevonden op Facebook? Like ons en blijf dagelijks op de hoogte!